Gå vidare till innehåll

Arbeta på Karin Nilsson

VILL DU ARBETA PÅ ETT AV SVERIGES MEST IKONISKA VARUMÄRKEN? KOLLA DÅ IN VÅRA LEDIGA PLATSER!

Digital marknadsförare Som digital marknadsförare kommer du att vara intresserad av siffror och slutsatser och ge rekommendationer till dina kollegor och MT. Som nämnts ovan kommer du att ansvara för den tekniska marknadsföringen och hantera de olika programmen.

Du kommer till exempel att analysera vad som kan förbättras med Google Analytics, e-posttrattarna och analysera och förbättra hela kundresan. I din roll som Digital Marketeer kommer du att få mycket frihet och du kommer att ha ansvar för ditt eget arbete och din egen utveckling! Du ser till att Karin Nilsson hamnar på kartan och blir glad över de resultat du uppnår. Arbetsuppgifter

Du har en HBO-nivå för arbete och tänkande;
Du har erfarenhet av teknisk marknadsföring (förvaltning av webbplatser, Google Analytics osv.); Erfarenhet av Salesforce är ett plus;
Du är tillgänglig 24-40 timmar per vecka;
Du har körkort B. Funktioner: Analysera och förbättra är din passion!
Du är entreprenör och har ett bra förhållningssätt till människor;
Du är proaktiv.

Arbetsförhållanden: Trevliga kollegor med en hälsosam dos humor; En lämplig lön baserad på din erfarenhet på mellan 2 500 och 3 500 euro per månad för 40 timmar; En smartphone och en leasingbil som du också kan köra privat;
Regelbundna fredagsdrinkar och grupputflykter på fredagseftermiddagar; Och sist men inte minst: gott kaffe och bra rabatter på Karin Nilsson-artiklar. Företagsprofil Karin Nilsson är mer än ett e-handelsföretag. Vi tänker tillsammans med våra kunder och erbjuder helhetslösningar som gör våra kunders liv enklare, hälsosammare och framför allt roligare.
För att verkligen göra skillnad för våra kunder och sticka ut på vår marknad erbjuder vi kundcentrerade produktresor i stället för att bara konkurrera på bild, pris och knapp.

Vi på Karin Nilsson arbetar outtröttligt för att möta kundernas behov på ett professionellt och effektivt sätt, i linje med företagets värderingar om integritet och förtroende. Karin Nilsson har utvecklat en infrastruktur för e-handel i världsklass för att underlätta behoven hos dagens internationella konsumenter genom att ge användarna snabb och högkvalitativ service med hjälp av den senaste tekniken. Nu räcker det med att berätta om webbutiken. Det är trots allt DU som är Karin Nilssons hjärta. Ett av våra kärnvärden är att våra produkter är unika. Så om du letar efter något unikt som ännu inte finns i vårt sortiment, låt oss veta! Företagets värderingar Görare Lite bättre varje dag. Handlingar, inte ord. Prat fyller inte hålen.

Det finns många ordspråk för det, men på Karin Nilsson kallar vi denna jordnära entreprenörsmentalitet för "just, do". Vänner Ärlig, direkt, öppen Det finns få företag där så många kollegor också är vänner. Vänskap är vår styrka, för tillsammans vet vi mer, kan uppnå mer och har roligare saker. Förtroende och integritet För oss är ekonomisk framgång och företagsansvar oupplösligt förknippade med varandra. Respekt, öppenhet, ansvarstagande och integritet är därför viktiga företagsvärderingar. Detta bygger på förtroende och samarbete inom hela koncernen och på individuellt ansvarstagande, alltid i linje med företagets värderingar och regler och med allas egen moraliska kompass. Chef för kundtjänst(i) Vi söker omedelbart kundtjänstmedarbetare som är redo för lite extra djupgående arbete. Kom och arbeta i ett ungt och initiativrikt team där du snart kommer att få ansvar. Du kommer självständigt att underhålla och vidareutveckla vår kundtjänstavdelning.

Du kommer att ansvara för maximal kundnöjdhet i vårt kundnätverk bestående av affärs- och privatkunder. Hantera inkommande telefon- och e-posttrafik på svenska och engelska. Hitta lämpliga lösningar på klagomål eller problem som rör våra skivspelare.
Organisering av returer hos våra logistikpartners (DHL och Nordpost). Arbeta i vårt Zendesk CRM-system Rapportera och ge feedback om anmärkningsvärda kundfall.

Arbetsuppgifter Utbildningsnivå MBO, HBO Du är tillgänglig 16 - 24 timmar per vecka Erfarenhet av kundservice är ett plus, men inte ett måste. Du talar och skriver mycket väl på svenska och engelska. Vad vi erbjuder Deltidstjänst 16-40 timmar per vecka (i samråd) Flexibelt arrangemang oavsett om du arbetar hemma eller på kontoret Resekostnader ersätts. 25 semesterdagar per år Antal utflykter med laget per år Lämplig lön Företagsprofil Karin Nilsson är mer än ett e-handelsföretag. Vi tänker tillsammans med våra kunder och erbjuder helhetslösningar som gör våra kunders liv enklare, hälsosammare och framför allt roligare. För att verkligen göra skillnad för våra kunder och sticka ut på vår marknad erbjuder vi kundcentrerade produktresor i stället för att bara konkurrera på bild, pris och knapp. Vi på Karin Nilsson arbetar outtröttligt för att möta kundernas behov på ett professionellt och effektivt sätt, i linje med företagets värderingar om integritet och förtroende.

Karin Nilsson har utvecklat en infrastruktur för e-handel i världsklass för att underlätta behoven hos dagens internationella konsumenter genom att ge användarna snabb och högkvalitativ service med hjälp av den senaste tekniken. Nu räcker det med att berätta om webbutiken. Det är trots allt DU som är Karin Nilssons hjärta. Ett av våra kärnvärden är att våra produkter är unika. Så om du letar efter något unikt som ännu inte finns i vårt sortiment, låt oss veta! Företagets värderingar Görare Lite bättre varje dag. Handlingar, inte ord. Prat fyller inte hålen. Det finns många ordspråk för det, men på Karin Nilsson kallar vi denna jordnära entreprenörsmentalitet för "just, do". Vänner Ärlig, direkt, öppen Det finns få företag där så många kollegor också är vänner. Vänskap är vår styrka, för tillsammans vet vi mer, kan uppnå mer och har roligare saker. Förtroende och integritet För oss är ekonomisk framgång och företagsansvar oupplösligt förknippade med varandra. Respekt, öppenhet, ansvarstagande och integritet är därför viktiga företagsvärderingar. Detta bygger på förtroende och samarbete inom hela koncernen och på individuellt ansvarstagande, alltid i enlighet med företagets värderingar och regler och allas egen moraliska kompass.

Vill du hjälpa oss med din expertis inom kundservice? Hör av dig då! HELP! MITT JOBB FINNS INTE MED HÄR :-( Oroa dig inte! Karin Nilsson växer som en raket och det gör även vårt team! Är du övertygad om att du är den som vi saknar? Skicka sedan Skicka sedan din öppna ansökan till kundenservice.karinnilsson@gmail.com

14000+ Nöjda kunder

Kundernas betyg: 9,4 / 10 - 9312 recensioner

Fri frakt

Alla produkter levereras kostnadsfritt till dig.

Betala alltid säkert

Vi skyddar dina uppgifter med hjälp av SSL-skydd.

Kundtjänst 7 dagar i veckan

Vårt team svarar på alla frågor inom 24 timmar