Gå vidare till innehåll

Om oss

Välkommen till Karin Nilsson! Karin Nilsson har som mål att göra en positiv inverkan på dina dagliga rutiner hemma eller i ditt hushåll genom att erbjuda praktiska produkter som är utformade med bekvämlighet och kreativa idéer.

Vi anser att alla ska ha tillgång till smarta och användbara produkter till ett överkomligt pris. Därför väljs alla våra produkter ut efter omfattande forskning för att se till att vårt lager är fyllt av praktiska, budgetvänliga kvalitetsartiklar som passar vår vision. En liten prislapp med stora resultat! Ha kul på Karin Nilsson!

 

Karin Nilsson är ett team fullt av passionerade kvinnor som varje dag letar efter de senaste trenderna på marknaden. Karin Nilsson gör sitt bästa för att erbjuda kvalitetsprodukter till ett konkurrenskraftigt pris. Vi välkomnar dina åsikter så att vi kan sträva efter att erbjuda den bästa servicen.

 


Vårt erbjudande
Karin Nilsson inspirerar varje dag hundratals modeentusiaster med de senaste trenderna inom accessoarer och kläder.

Service
På Karin Nilsson vet vi bättre än någon annan hur viktigt det är att ha en bra kundkontakt. Det är en av de fördelar vi kan garantera dig. Oavsett om du har en fråga via Facebook, Instagram eller webbplatsen gör vi allt vi kan för att besvara den så snabbt och bra som möjligt.

Vi står för kvalitet och 100 % nöjdhetsgaranti.

Fraktkostnad
Vi tar hand om fraktkostnaderna åt dig, så du kan alltid beställa med GRATIS frakt. Titta gärna runt i vår webbshop och vi hoppas kunna välkomna dig till Karin Nilsson-familjen snart.

x Team Karin Nilsson

 

14000+ Nöjda kunder

Kundernas betyg: 9,4 / 10 - 9312 recensioner

Fri frakt

Alla produkter levereras kostnadsfritt till dig.

Betala alltid säkert

Vi skyddar dina uppgifter med hjälp av SSL-skydd.

Kundtjänst 7 dagar i veckan

Vårt team svarar på alla frågor inom 24 timmar