Gå vidare till innehåll

INTEGRITETSPOLICY

AVSNITT 1 - VAD GÖR VI MED DIN INFORMATION?

När du köper något från vår butik som en del av köp- och försäljningsprocessen samlar vi in de personuppgifter du lämnar, t.ex. namn, adress och e-postadress. När du surfar i vår butik får vi också automatiskt in din dators IP-adress (Internet Protocol) för att förse oss med information som hjälper oss att lära oss mer om din webbläsare och ditt operativsystem. E-postmarknadsföring (om tillämpligt): Med ditt samtycke kan vi skicka dig e-post om vår butik, nya produkter och andra uppdateringar.

AVSNITT 2 - SAMTYCKE

Hur får ni mitt samtycke?

När du ger oss personlig information för att slutföra en transaktion, verifiera ditt kreditkort, göra en beställning, ordna leverans eller returnera ett köp, samtycker vi till att vi samlar in och använder den informationen endast av den specifika anledningen. Om vi ber om dina personuppgifter av en sekundär anledning, t.ex. marknadsföring, kommer vi antingen att be dig direkt om ditt uttryckliga samtycke eller ge dig möjlighet att säga nej.

Hur kan jag återkalla mitt samtycke?

Om du ändrar dig efter registreringen kan du när som helst återkalla ditt samtycke till att kontakta oss för fortsatt insamling, användning eller utlämnande av dina uppgifter genom att kontakta oss på  info@karin-nilsson.com



AVSNITT 3 - UTLÄMNANDE

Vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter om vi är skyldiga att göra det enligt lag eller om du bryter mot våra användarvillkor.

AVSNITT 4 - SHOPIFY

Vår butik ligger på Shopify Inc. De förser oss med den online e-handelsplattform som gör det möjligt för oss att sälja våra produkter och tjänster till dig.

Dina uppgifter lagras via Shopifys datalagring, databaser och den allmänna Shopify-applikationen. De lagrar dina uppgifter på en säker server bakom en brandvägg.

Betalning: Om du väljer att använda en direktbetalningsportal för att slutföra ditt köp lagrar Shopify dina kreditkortsuppgifter. Den krypteras enligt Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Uppgifterna om din köptransaktion lagras endast så länge som det är nödvändigt för att slutföra köpet. När transaktionen är slutförd raderas dina transaktionsuppgifter.

Alla gateways för direktbetalningar följer PCI-DSS-standarderna som administreras av PCI Security Standards Council, ett samarbete mellan varumärken som Visa, Mastercard, American Express och Discover.

PCI-DSS-kraven bidrar till att säkerställa att vår butik och dess tjänsteleverantörer hanterar kreditkortsdata på ett säkert sätt. För mer information kan du också läsa Shopifys användarvillkor (https://www.shopify.com/legal/terms) eller sekretesspolicy (https://www.shopify.com/legal/privacy).

AVSNITT 5 - KLARNA

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalningsmetoder kan vi överföra dina personuppgifter i form av kontakt- och beställningsuppgifter till Klarna under kassan så att Klarna kan bedöma om du är berättigad till deras betalningsmetoder och anpassa dessa betalningsmetoder till dig. Behandlingen av dina överförda personuppgifter kommer att ske i enlighet med Klarnas egen integritetspolicy."

Billpays/Klarnas betalningsalternativ: För att kunna erbjuda dig Klarnas betalningsalternativ och för att bedöma om du är kvalificerad för deras betalningsalternativ och för att anpassa betalningsalternativen till dig, kan vi dela dina personuppgifter i form av kontakt- och orderinformation med Klarna och Billpay vid kassan. Dina personuppgifter kommer att hanteras i enlighet med tillämplig dataskyddslagstiftning och enligt vad som anges i Klarnas integritetspolicy och Billpays integritetsmeddelande.

AVSNITT 6 - TJÄNSTER FRÅN TREDJE PART

I allmänhet kommer de tredjepartstjänsteleverantörer som vi använder endast att samla in, använda och avslöja din information i den utsträckning som krävs för att de ska kunna tillhandahålla de tjänster som de tillhandahåller oss.

Vissa tredjepartsleverantörer, t.ex. betalningsgateways och andra betalningsprocessorer, har dock egna sekretesspolicyer för den information som vi är skyldiga att lämna till dem för dina köprelaterade transaktioner. När det gäller dessa leverantörer uppmanar vi dig att läsa deras sekretesspolicy så att du kan förstå hur dina personuppgifter behandlas av dem.

Tänk särskilt på att vissa leverantörer kan vara belägna i eller ha anläggningar i en annan jurisdiktion än du eller vi. Om du väljer att delta i en transaktion som använder en tredjepartsleverantörs tjänster kan din information således omfattas av lagarna i den jurisdiktion i vilken den tjänsteleverantören eller dess anläggningar finns.

Om du till exempel befinner dig i Kanada och din transaktion behandlas av en betalningsgateway i USA kan dina personuppgifter som används för att slutföra transaktionen avslöjas enligt amerikansk lag, inklusive Patriot Act.

När du lämnar vår butiks webbplats eller omdirigeras till en tredje parts webbplats eller applikation omfattas du inte längre av denna integritetspolicy eller vår webbplats villkor.

Länkar

När du klickar på länkar i vår butik kan de leda dig bort från vår webbplats. Vi ansvarar inte för andra webbplatsers sekretesspolicy och uppmanar dig att läsa deras sekretesspolicy.

Google Analytics: Vår butik använder Google Analytics för att ta reda på vem som besöker vår webbplats och vilka sidor som besöks.

AVSNITT 7 - SÄKERHET

För att skydda dina personuppgifter vidtar vi rimliga försiktighetsåtgärder och följer branschstandardmetoder för att säkerställa att de inte förloras, missbrukas, nås, avslöjas, ändras eller förstörs på ett olämpligt sätt.

När du ger oss din kreditkortsinformation krypteras informationen med hjälp av Secure Socket Layer-teknik (SSL) och lagras med AES-256-kryptering. Även om ingen metod för överföring via Internet eller elektronisk lagring är 100 % säker, följer vi alla PCI-DSS-krav och tillämpar ytterligare allmänt accepterade branschstandarder.

AVSNITT 8 - COOKIES

Här är en förteckning över de cookies som vi använder. Vi har listat dem här så att du kan välja om du vill inaktivera cookies eller inte. _session_id, unik token, sessional, Gör det möjligt för Shopify att lagra information om din session (referrer, landningssida osv.). _shopify_visit, ingen datalagring, varar i 30 minuter från senaste besöket, Används av vår webbplatsleverantörs interna statistikspårare för att spåra antalet besök. _shopify_uniq, ingen datalagring, löper ut vid midnatt (i förhållande till besökaren) nästa dag, räknar hur många gånger en enskild kund besöker en butik. Card, unik token, hållbar i 2 veckor, lagrar information om innehållet i din kundvagn. _secure_session_id, unik token, sessional storefront_digest, unik token, odefinierad Om butiken har ett lösenord används detta för att avgöra om den aktuella besökaren har tillgång. PREF, beständig under en mycket kort tidsperiod, fastställs av Google och spårar vem som besöker butiken och varifrån.

AVSNITT 9 - ÅLDER FÖR SAMTYCKE

Genom att använda den här webbplatsen intygar du att du har uppnått minst myndighetsålder i din stat eller provins, eller att du har uppnått myndighetsålder i din stat eller provins och att du har gett oss ditt samtycke till att låta dina minderåriga anhöriga använda den här webbplatsen.

AVSNITT 9 - ÄNDRINGAR AV DENNA INTEGRITETSPOLICY

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna sekretesspolicy när som helst, så läs igenom den med jämna mellanrum. Ändringar och förtydliganden kommer att träda i kraft omedelbart när de publiceras på webbplatsen. Om vi gör väsentliga ändringar i denna policy kommer vi att meddela dig här att den har uppdaterats så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, om någon, vi använder och/eller avslöjar den. Om vårt företag förvärvas eller fusioneras med ett annat företag kan din information överföras till de nya ägarna så att vi kan fortsätta att sälja produkter till dig.

AVSNITT 10 - ÄNDRINGAR AV DENNA SEKRETESSPOLICY.

Villkor för textmarknadsföring:
Vi använder en plattform för textmeddelanden som omfattas av följande villkor. Genom att anmäla dig till vår textmarknadsföring och våra meddelanden godkänner du dessa villkor. Genom att ange ditt telefonnummer i kassan och initiera ett köp, registrera dig via vårt prenumerationsformulär eller nyckelord, samtycker du till att vi skickar dig textmeddelanden (för din beställning, inklusive påminnelser om annullerade beställningar) och erbjudanden om textmarknadsföring. Du bekräftar att samtycket inte är ett villkor för köpet. Ditt telefonnummer, namn och köpinformation kommer att delas med vår SMS-plattform "SMSBump Inc, ett EU-företag baserat i Sofia, Bulgarien, EU. Dessa uppgifter används för att skicka dig riktade marknadsföringsmeddelanden och notifikationer. När SMS-meddelanden skickas delas ditt telefonnummer med en SMS-operatör för att säkerställa att meddelandena levereras.
Om du vill avstå från att ta emot marknadsförings-sms-meddelanden och notiser, svara med STOP på alla mobilmeddelanden som vi skickar eller använd länken för avregistrering som vi tillhandahåller i alla våra meddelanden. Du förstår och godkänner att alternativa metoder för att avregistrera dig, t.ex. genom att använda andra ord eller förfrågningar, inte kommer att betraktas som en lämplig metod för att avregistrera dig. Meddelande- och dataavgifter kan tillkomma. Om du har några frågor kan du sms:a "HELP" till det nummer från vilket du fick meddelandena. Du kan också kontakta oss för mer information. Om du vill avsluta din prenumeration följer du ovanstående förfarande.

FRÅGOR OCH KONTAKTUPPGIFTER

Om du vill få tillgång till, korrigera, ändra eller radera dina personuppgifter, lämna in ett klagomål eller helt enkelt begära mer information kan du kontakta vår integritetsansvarige på info@karin-nilsson.com

14000+ Nöjda kunder

Kundernas betyg: 9,4 / 10 - 9312 recensioner

Fri frakt

Alla produkter levereras kostnadsfritt till dig.

Betala alltid säkert

Vi skyddar dina uppgifter med hjälp av SSL-skydd.

Kundtjänst 7 dagar i veckan

Vårt team svarar på alla frågor inom 24 timmar